CENA TATTOOJA

CENOVNA POLITIKA

Kakšna je Cena Tattooja? Razumevanje naše cenovne politike.

V Gala Art Tattoo se zavedamo, da je izbira tattoo-ja osebna in pomembna odločitev. Naš cilj je zagotoviti, da je vsaka izkušnja prilagojena željam in potrebam naših strank, kar vključuje tudi transparentnost cenovne politike. Tukaj je nekaj ključnih informacij, ki vam bodo pomagale razumeti, kako določamo cene:

  • Projektno bazirano: Namesto zaračunavanja po urah tetoviranja ali risanja skic, cenovno politiko določamo na podlagi specifik projekta. To pomeni, da se o ceni pogovorimo, ko imamo vse potrebne informacije o vašem željenem tatooju. Tako lahko oblikujemo cenovni okvir, ki je pravičen in transparenten in vam ga še pred vašo odločitvijo za tattoo podamo.
 
  • Predhodno Dogovorjene Cene: Cenovni okvir je vedno podan in pojasnjen vnaprej. Če med procesom pride do sprememb v motivu z vaše strani ali obsegu dela, zaradi dogovora o povečanju vas o vsakršnih prilagoditvah cene obvestimo, še preden nadaljujemo. Naš cilj je zagotoviti, da ste popolnoma obveščeni in da ni nobenih presenečenj.
 
  • Začetna Cena: Vsem tattoo-jem v našem studiu je dodeljena štartnina 90€, kar odraža našo zavezanost k uporabi najkakovostnejših materialov in zagotavljanju najvišje stopnje storitve tudi, če se gre za majhen tattoo. Saj tako velik kot majhen tattoo postanejo del vas in vaše zgodbe in jih obravnavamo vse z isto skrbnostjo.
 
Vabimo vas, da z nami delite svoje ideje in želje, mi pa vam bomo z veseljem pomagali uresničiti vašo vizijo.
 
Naj vam ne bo nerodno vprašati! Razumemo, da je cena pomemben dejavnik pri odločitvi za tattoo zato smo vedno na voljo za vsa Vaša vprašanja in pojasnila, da se lahko odločite z zaupanjem.
 
Close
Close