DARILNI BONI

TATTOO

DARILNI BONI

Darilni boni za tattoo so lahko res Gala darilo tako ob rojstnih dnevih kot obletnicah ali drugih praznovanjih.

Za nakup darilnega bona, ne potrebujete prezentirati (ali poznati) motiva, ki se bo delal. Darilni boni namreč delujejo kot vrednostni certifikat zato vse kar rabite je povedati željeni znesek vašega darila, ter ime in priimek obdarjenca. Znesek na darilnem bonu se potem odšteje od končne vrednosti tattoja. Vsi darilni boni so veljavni eno leto od dneva izdaje.

Ste prejeli darilni bon za tattoo v našem studiu - kako ga uporabiti?

Kontaktirajte nas in pripišite številko, ki je podana na vašem darilnem bonu v levem kotu ter znesek, ki je zapisan na darilnem bonu.
Pripišite nam v vašem sporočilu mesto tattooja, okvirno idejo tattooja približno velikost in če imate kakršnekoli opombe ali dodatna vprašanja Priložite tudi svoj GSM za lažjo komunikacijo

V najkrajšem možnem času prejmete povratne informacije o prvem možnem terminu, okvirni ceni projekta in vse ostale informacije, ki bodo zaobsegale našo komunikacijo.

Pred vašim obiskom v našem studiu in izrisom vašega tattooja vas kontaktira še enkrat umetnica, ki bo z vami na projektu. Skupaj pregledate osnutke za tattoo in se pogovorita o idejah in željenih spremembah.

*Na termin obvezno prinesite s seboj darilni bon saj vam brez slednjega zneska ne bomo mogli upoštevati.

Close
Close