O NAS

Gala Art tattoo
Naša zgodba

Gala tattoo je moderen studio, ki se nahaja v Celju. V našem studiu najdete tri odlične umetnice-tetoverke . Vsako od njih odlikuje lasten stil in pristop k delu. Prav zato se vaša ideja za tattoo stilsko usmeri glede na vaše želje in predispozicije. Na tak način prejmete najboljšo možno končno izvedbo svoje tetovaže, ki bo za vas in vaše želje kot ulita in bo hkrati predstavljala unikatno umetniško delo.

dolgoletne

IZKUŠNJE

Z našim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami v različnih panogah prejmete v našem studiu profesionalno obravnavo in svetovanje. Prav tako poskušamo odgovoriti na vsa vaša vprašanja že pred samim terminom za vaš tattoo.

enoletna

garancija

Poleg dobrih izdelkov naših tetovaž na katere nudimo 1 letno garancijo skrbimo za visok higienski standard in uporabljamo le najboljše in s strani proizvajalca certificirane barve. V našem studiu dela tudi medicinska sestra, ki bo ponudila strokoven pogled na vaša vprašanja ali pomisleke.

prijetno in domače

VZDUŠJE

V našem studiu smo prepričani, da se boste počutili prijetno in domače. In ne glede na to ali se gre za vaš prvi ali zadnji tattoo (kar ne verjamemo da zares obstaja) bo naš tim poskrbel, da bo vaša tetoverska izkušnja prijetna in zabavna.

TATTOO ARTISTKA
DOLORES PONOŠ
Dolores Ponoš je ustvarjalka, ki svojo umetniško pot utrjuje že več kot 20let. Svojo umetniško žilico je usmerila predvsem v risanje portretov in ustvarjanju drugih figurativnih slik po naročilu. Njena ustvarjanja so velikokrat bila izpostavljena tudi v medijskem prostoru. Sodelovala je na različnih projektih in s številnimi klienti ter podjetji. S sponzorstvom je njeno delo podprlo tudi podjetje Faber Castell , kasneje pa tudi švicarsko podjetje Caran'd Ache. Svojo novo umetniško strast pa je Dolores našla v tattoojih in sicer najbolj v realizmu in portretih ter drugih figurativnih motivih.
TATTOO ARTISTKA
Maša Motoh
Maša je svojo strast zelo hitro našla v tattojih in se je že kot mlada ustvarjalka začela intenzivno izobraževati v tej smeri. Svoje umetniške kreacije je predstavljala v AQ galeriji in s podjetjem reprezent.me vzpostavila svojo lastno kolekcijo oblačil in modnih dodatkov. S svojim digitalnim artom pa je sodelovala tudi na NFT projektih. Maša svoje likovno znanje deli tudi med mlajše generacije kot učiteljica v likovni šoli Artistiko. V tattojih pa se je najbolje našla v tehniki dotwork in NEO traditional.
TATTOO ARTISTKA
Josipa Ponoš
Josipa je svojo strast prvotno poglobila kot medicinska sestra trenutno pa dokončuje visoko zdravstveno šolo v Celju. V zdravstvu ima več kot 5 let delovnih izkušenj in prav zato lahko ponudi strokoven pogled na vsa vprašanja. Kljub strokovni opredelitvi v medicini pa je že od malega risala in ustvarjala. Njena umetniška dela odlikujeta predvsem natančnost in nežnost. V tattojih se je najbolje našla v tehniki watercolor in fine- line.
Close
Close